Saját sztori, saját élet, saját étel

Az IR napos oldalán

Így fogytam 33 kg-ot terhesség alatt és szülés után

2020. július 27. - Árgyellán_Marton Edina

Őszintén, soha nem voltam olyan jó formában, mint most, 8 hónappal a szülés után. Már gyermekkorom óta küzdöttem némi túlsúllyal, ami miatt a szigorú diétázós és az „elfogadom magam úgy, ahogy vagyok” időszakok váltakozásával igyekeztem magamban helyre tenni ezt az egészet, de az időközönkénti kiborulásokat leszámítva nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Viszont abban teljesen biztos voltam, hogy nekem ez jutott, az élet nekem a kicsit duci, kicsit pattanásos lány szerepét osztotta, akit leginkább a személyisége miatt lehet szeretni. Most másfél évvel és 33 kg-mal később, ráadásul egy terhesség után viszont teljesen más embernek érzem magam. 

333.JPG

Tovább

Omlós kakaós sütemény ribizlivel

Ahogy a kakaós finomságban elvesznek a fanyar ribizli szemek, az azért felteszi a pontot arra a bizonyos i-re, ha édességről van szó. Mutatom ennek a kakaós finomságnak a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.   

110301354_279838863299891_3022929809478595216_n.jpg

Tovább

A gyermekkor íze - Almás béles 

Nagyon gyorsan elkészíthető, látványos és finom, ráadásul nekem minden egyes falat a gyerekkoromat juttatja eszembe. Most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a klasszikus és a diétás Almás béles receptjét is megtalálod.
ab.JPG

Tovább

4+1 megjegyzés, amelyekre készülj fel, ha életmódot váltasz

Van az a mondás, hogy ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor pedig az okozza a gondot. Nos, ha életmódot váltasz, azt hosszú távon tartod és még látványos eredménnyel is jár, érdemes felkészülnöd néhány tipikus dologra. Jómagam másfél évvel ezelőtt kezdtem e téren új életet, megszabadultam 33 kg-tól és közben életet adtam a kisfiunknak is. Gondolhatjátok,mi mindent kaptam ezen idő alatt. Most összegyűjtöttem a kedvenceimet.

k1.JPG 

Tovább

Kakaós sütemény könnyű citromkrémmel

A kakaó örök klasszikus ha sütiről van szó, ilyen nyári forróságban pedig tökéletesen passzol hozzá a citrom. Mutatom ennek a kakaós finomságnak a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.   

106911614_1379543932243246_6011139141231974527_n.jpg

Tovább

Szamócás - kókuszos muffinok

Kezdő és haladó konyhában sürgölődőknek egyaránt telitalálat a muffin, ami kókusszal és szamócával bolondítva ínycsiklandó nassolni való, ráadásul nagyon könnyen össze lehet dobni. Most cukormentesen is elkészítheted, a leírásban a klasszikus és a diétás muffinok receptjét is megtalálod.

muffin.JPG

Tovább