Amikor itt az őszibarack szezon, vétek kihagyni ezt a süteményt! Mutatom ennek azédességnek a klasszikus változata mellett a teljes kiőrlésű, cukormentes verzióját is, így az egész családnak örömet szerezhetsz vele.
25 dkg finomliszt / 15 dkg tk liszt, 5 dkg zabliszt, 5 dkg finomliszt
20 dkg cukor /15 dkg eritrit
3-4 db őszibarack
5 dkg vaj
2 evőkanál kakaópor
2 db tojás
1.5 dl kókusz-vagy mandulatej
1 csomag sütőpor
A vajat kikevered az eritrittel, összeborítod a száraz alapanyagokkal, hozzáadod a tejet és a tojásokat, majd a kivajazott, lisztezett tepsibe téve alaposan megpakolod hámozott barackkal. 180 fokon sütöttem 30 percet, de érdemes közben csekkolni azért. :)
További diétával, IR-rel kapcsolatos bejegyzéseket pedig az instagram.com/ir_on_will oldalon találsz! A #szeretlekmama receptek történetét ide kattintva olvashatod el.