Nagyon gyorsan elkészíthető, beilleszthető a diétába és nem mellesleg nagyon finom.
Hozzávalók:
- Zöldbab
- Darálthús
- Bulgur
- Tejföl
- Fűszerek
- Sajt
A darálthúst egy serpenyőben megpirítod, majd mikor már majdnem kész, hozzáteszed a zöldbabot. Amikor megpuhult egy kicsit a bab is, akkor belekevered a tejfölt, sózod és borsozod.
Amíg elkészül a hús, megfőzöd a bulgurt.
Egy jénai tálat kivajazol és beleteszed a rétegeket. Alulra kerül a bulgur, ráteszed a babos-húsos ragut, végül pedig megszórod reszelt sajttal és kb. 15 percig sütöd 180 fokon. A képen látható adag 150 gramm szénhidrátot tartalmaz.
További diétával, IR-rel kapcsolatos bejegyzéseket pedig az instagram.com/ir_on_will oldalon találsz! A #szeretlekmama receptek történetét ide kattintva olvashatod el.