A szamóca szezon nem telhet el úgy, hogy ne süsd meg ezt a különleges pitét. Nagyon egyszerű és gyors, a receptben pedig a klasszikus mellett megtalálod a cukormentes, teljes kiőrlésű változatot is.
Hozzávalók:
250 gramm finomliszt / 175 gramm tk liszt - 75 gramm finomliszt
100 gramm cukor / 100 gramm eritrit
100 gramm kókuszreszelék
3 tojás
150 gramm vaj vagy margarin
3 dl tej / 3 dl cukor- és rizsmentes kókusz- vagy mandulatej
1 csomag sütőpor
+ sok sok szamóca
A hozzávalókat összekevered, beledobálsz annyi szamócát amennyit csak szeretnél. (Ha diétázol, előtte mérd meg, mert számolóc ch!)
200 fokon 35 perc alatt megsül a pite.
További IR-rel kapcsolatos bejegyzéseket pedig az instagram.com/ir_on_will oldalon találsz! A #szeretlekmama receptek történetét ide kattintva olvashatod el.